Louer

Louer

Louer > Laser > Laser > Leica Rugby CLH - pente

Leica Rugby CLH - pente

Prix cible*: Aanvraag

* Le prix dépend de la période de location !

La simplicité de Leica Rugby CLH permet une utilisation sans effort des capacités du système laser. Il permet de gagner du temps en simplifiant les applications et en vous rendant plus productif.
Sa conception robuste garantit la stabilité et la précision des mesures pour vos tâches quotidiennes.

 

Codes:

CLH Basic + RE160: 50000-066
CLH Basic + Combo: 50000-067
CLX 200 + Combo: 50000-068
CLX 300 + Combo: 50000-069
CLX 400 + Combo: 50000-070

* Souhaitez-vous un devis de location de Leica Rugby CLH - pente? 

** Souhaitez-vous demander des devis de location pour plusieurs produits ?
Placez-les dans  votre panier de devis.

Je voudrais un devis pour ce produit: : Leica Rugby CLH - pente

  • Ce champ est obligatoire.

description

Eenvoud op zijn best

De eenvoud van de Leica Rugby CLH maakt het mogelijk om moeiteloos gebruik te maken van de diverse mogelijkheden van lasersystemen. Het bespaart tijd door processen te vereenvoudigen en u veel productiever te maken. Het robuuste ontwerp garandeert meetstabiliteit en nauwkeurigheid voor uw dagelijkse werkzaamheden. De upgradeopties zorgen voor maximale prestaties in alle nivelleringstoepassingen.

 

Basisstation

Gebruik het toestel als een eenvoudig te bedienen, horizontale laser met één druk op de knop voor het egaliseren van beton en bekisting, het controleren en overdragen van hoogte en het egaliseren van tereinnen.

 

Upgradeopties

CLX 200 - met handmatige hellingsfunctie en hellingsvergrendeling, maakt deze upgrade de uitzetwerken onder helling tot een eenvoudige en efficiënte taak
CLX 300 - door toevoeging van +/-8% halfautomatische functionaliteit in enkele as, levert de upgrade solide prestaties in toepassingen met één helling.
CLX 400 - door toevoeging van +/-8% halfautomatische functionaliteit in de tweede as, levert de upgrade solide prestaties in dubbelzijdige toepassinge