Leica lino L2G laser à lignes

Groene lasers

Deze lasers gebruiken de beste groene lasertechnologie en combineert deze met de functionaliteiten van een kruislijnlaser en resp. een puntlaser. De groene laserstralen en -punten zijn tot wel vier keer beter zichtbaar voor het menselijk oog dan de rode varianten, waardoor het het ideale instrument is voor felle lichtomstandigheden en grote ruimtes.

Remplissez ce formulaire et faites une demande de devis automatique.

  • Ce champ est obligatoire.

DÉSCRIPTION

Li-ion-technologie

Li-ion-accu's zorgen ervoor dat deze all-round laserinstrumenten tot wel 28 uur kunnen werken op slechts één lading. Men kan eventueel ook gebruiken maken van standaard alkalinebatterijen.

 

Maximale nauwkeurigheid

De toestellen gebruiken de nieuwste groene lasertechnologie, die helderdere en scherpere laserlijnen projecteert op exact rechte hoeken van elkaar. Dit zorgt voor de hoogste nauwkeurigheid bij gedetailleerd interieurwerk.

 

Werkbereik

De grote glazen optieken van deze multi-functionele instrumenten zorgen voor perfecte nivellering en uitlijning over grote afstanden. Het werkbereik bedraagt al naar gelang de lichtomstandigheden tot wel 35 meter en kan gemakkelijk worden uitgebreid naar 80 meter door middel van de Leica RGR 200 laserontvanger.

 

Eenvoudige positionering

De toestellen zijn gemakkelijk en snel te bevestigen aan diverse oppervlakken. De magnetische adapter past in U-profielen en met de toevoeging van de UAL 130 adapter is het apparaat makkelijk te bevestigen aan randen, metalen staven en balken.

 

Zelfnivellerend

Na positionering zijn de toestellen altijd waterpas. De inclinatie wordt binnen een afwijking van ± 4° automatisch aangepast. Buiten deze limiet treedt er een waarschuwing op, om aan te geven dat de positionering moet worden aangepast.

 

Bouwplaatsbestendig

De Lino L2G heeft een robuust ontwerp en is stof- en spatwaterbestendig conform de IP 54-norm. Hierdoor is het een geweldig instrument om de workflow te versnellen en verbetert het de productiviteit op de hedendaagse bouwplaatsen.