Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > Lasers > Laser > Nedo LINUS1 HV

Nedo LINUS1 HV

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

Innovatief. De Nedo LINUS HV is een nieuwe, extreem robuuste, volautomatische universele laser voor het waterpas stellen, uitzet ten en overbrengen van rechte hoeken buiten en in de interieurbouw.

 

Veelzijdig. De nieuwe, volautomat ische universele laser Nedo LINUS1 HV combineert een horizontale 360°-laserstraal met vier stuk voor stuk erbij in te schakelen verticale laserstralen, die telkens 90° ten opzichte van elkaar zijn geplaatst . Door de oriëntatie van de verticale laserdioden naar beneden, beginnen de laserstralen direct bij de voet van de laser. Een extra oploodstraal markeert het snijpunt van de vier vert icale laserstralen op de vloer. Daarmee is de nieuwe Nedo LINUS1 HV niet alleen goed voor het waterpas stellen en uitzetten, maar ook uitstekend geschikt voor het snel en comfortabel overbrengen van rechte hoeken buiten. Perfect bij het maken van bekistingen, bij de bouw van carports, terrassen, garages of bij het leggen van tegels, plavuizen en klinkers.

Robuust. De Nedo LINUS1 HV beschikt over een robuuste en ef fect ieve motorische zelfnivellering. Binnen het zelfnivelleer-bereik van ± 5° garanderen digitale doosniveaus en elektrische servomotoren de exacte uitlijning van de horizontale 360°- laserstraal en de vier verticale laserstralen. De schokvaste behuizing van de laser in de aluminium kooi is spatwaterproof en stofdicht en voldoet aan de IP-classificatie IP65. Zodoende kan de nieuwe LINUS1 HV bij weer en wind worden gebruikt. Dankzij de robuuste constructie en de stevige rubber coating van het huis incasseert de Nedo LINUS1 HV ook gemakkelijk een val uit een hoogte van 1m. Perfect voor het ruwe gebruik in de hoogbouw en in de weg- en waterbouw, in de tuin- en landschapsarchitectuur of in de hout- en staalbouw.

 

Doordacht. In de ontwikkeling van de LINUS1 HV zijn talrijke innovatieve ideeën verwerkt. De afmetingen van de behuizing van de laser en van de laserontvanger ACCEPTORLine zijn perfect op elkaar afgestemd. De afstand tussen het verticale laservlak en de bovenkant van het huis van de LINUS1 HV en de afstand van de kant van het huis tot de nullijn van de laserontvanger zijn identiek (zie afbeelding). Dat betekent dat de haaksheid van bestaande muuroppervlakkenof bekistingen eenvoudig kan worden gecontroleerd. Maatafwijkingen kunnen direct op de mm nauwkeurig op de digitale laserontvanger ACCEPTORLine worden afgelezen.

 

Robuuste multifunctionele voet met fijninstelling. De robuuste multifunctionele voet van aluminium maakt een exacte positionering van de LINUS1 HV boven een, bekend loodpunt mogelijk. Met behulp van de fijninstelling kunnen de verticale laserstralen van de LINUS1 HV heel exact , ook over grotere afstanden worden gericht. Dankzij het doordachte design van de multifunctionele voet kan de laser boven een tegel worden gepositioneerd. Daardoor kunnen de verticale laserstralen van de LINUS1 HV langs de kanten van de tegels worden uitgelijnd. Bovendien beschermt de multifunctionele voet de laser tegen direct contact met vochtige aarde, plassen water of vuil. Alternatief is ook het gebruik van de multifunctionele voet en van de fijninsteling op een statief mogelijk.

Het basispakket bestaat uit : Linus1 HV met Acceptor Line en klem, standvoet, lader en transportkoffer

* Had u graag een huurofferte voor Nedo LINUS1 HV? 

** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Nedo LINUS1 HV

 • Dit veld is verplicht.

omschrijving

 • Extreem robuust
 • Horizontale 360°-laserstraal
 • Vier verticale, stuk voor stuk erbij inschakelbare laserstralen, 90° en naar beneden uitgelijnd Loodpunt op de vloer
 • Robuuste, motorische nivellering
 • Bereik zelfnivelleren ± 5°
 • Multifunctionele voet van persgegoten aluminium met fijninstelling voor een exacte asuitlijning
 • Robuust, tegen spatwater beschermd huis vlg. IP 65
 • 5/8’’ schroefdraadaansluiting
 • Laserontvanger ACCEPTORLine met mm-display en heavy-duty baakklem van persgegoten aluminium

Toepassingsmogelijkheden: Door de doordachte functionaliteit en de complete uitrusting is de LINUS1 HV de perfecte hulp voor alle bouwvakkers, die een robuuste en betrouwbare universele laser voor het waterpas stellen, uitzetten en overbrengen van rechte hoeken nodig hebben.

 

In de tuin- en landschapsarchitectuur:

 • bestratingen
 • plaatsen van borders
 • aanleggen van parkeerplaatsen
 • opbouw van terrassen

In de hoogbouw en in de weg- en waterbouw:

 • uitzetten van rechte hoeken in het terrein
 • maken van funderingen
 • bij het bouwen en controleren van bekistingen en muren

In de staalbouw:

 • maken van steunen
 • controleren van kokerfunderingen
 • uitlijnen van aangelaste platen bouw van serres

 

Functionaliteit

Interieurlaser - Rode straal

Werkbereik met ontvanger

Ø 200m

Nauwkeurigheid

1mm/10m

Rotatiesnelheid

0, 60, 120, 300, 600 t/min

Gebruiksduur

30u

Omgevingsnorm

IP65