Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > GPS > GPS > Leica iCON GPS 70 Serie

Leica iCON GPS 70 Serie

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

Leica iCON gps 70 Serie - Ultieme prestaties voor uw bouwplaats

Ultieme GNSS Rover en veldoplossing voor maximale efficiëntie. Versnellen - altijd en overal. Leica Geosystems introduceert de meest efficiënte constructie GNSS rovers, de Leica iCON gps 70 Serie.
De Leica iCON gps 70 T combineert de nieuwste GNSS technologie en inertiaalmeeteenheid (IMU) en is uitgerust met permanente kantelcompensatie en tevens bestand tegen magnetische interferentie. Omdat de iCON gps 70 T kalibratievrij is, is de iCON gps 70 T altijd en overal klaar voor gebruik. De iCON gps 70 T laat de beperkingen van het werken met de mast in verticale posities los en verhoogt de productiviteit in vergelijking met conventionele methoden. Bovendien wordt de efficiëntie op de bouwplaats verbeterd door het sneller verzamelen van as-built velddata en uitzetten, terwijl de nauwkeurigheid wordt verhoogd en het aantal fouten wordt verminderd. Zonder tijdrovende procedures meten gebruikers waar dit voorheen niet mogelijk was met verbeterde kwaliteitscontrole. De naadloze integratie van de Leica iCON gps 70-serie in de Leica iCON veldsoftware leidt tot eenvoudige workflows die minder training vereisen en kostbare stilstand voorkomen.

* Had u graag een huurofferte voor Leica iCON GPS 70 Serie? 

** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Leica iCON GPS 70 Serie

  • Dit veld is verplicht.

omschrijving

Actieve klantenservice

Als betrouwbare partner bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan dat speciaal is ontworpen voor bouwprofessionals. Het brede scala aan technische diensten, waaronder ondersteuning ter plaatse, technische ondersteuning, reparaties en preventief onderhoud, wordt uitgevoerd door experts. Ons team van hooggekwalificeerde en ervaren support engineers, servicetechnici en landmeters zetten zich in om u te helpen uw deadlines te halen en uw stilstand te verminderen.

 

Gebruiksvriendelijk handapparaat

In combinatie met de Leica iCON gps 70 GNSS rover, profiteert u van de robuuste en lichtgewicht Leica iCON CC80 tablet computer. De iCON CC80 heeft een moderne gebruikersinterface met 7" in zonlicht afleesbaar multi-touchscreen - gebouwd om eenvoudig, mobiel werken op locatie mogelijk te maken en de productiviteit te verhogen.

 

iCON-veldoplossing - ongeëvenaarde eenvoud

Leica iCON field biedt een slimme en op maat gemaakte positioneringsoplossing voor alle bouwplaatsen. Op maat gemaakte, intelligente softwaretoepassingen, workflows en een innovatief softwareontwerp resulteren in verbeterde prestaties. Naadloze integratie in alle iCON sensoren en Leica ConX, Leica Geosystems biedt alle hulpmiddelen om de efficiëntie van uw veldwerkzaamheden te verhogen. De iCON gps 70-serie volgt dit concept en vormt een perfecte aanvulling op de bestaande iCON-veldoplossing.

 

Kantelen - Traceerbaarheid - Vertrouwen

Met de Leica iCON gps 70 T is het niet nodig om de paal verticaal en de bel horizontaal te houden tijdens het meten. Betrouwbare traceerbaarheid door het opslaan van kantelwaarden bij elke meting verbetert de kwaliteitscontrole van elk gemeten punt. De permanente kantelcompensatie breidt de meetmogelijkheden op elke bouwplaats uit en verbetert de kwaliteit en nauwkeurigheid van de verzamelde gegevens.