Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > Totaalstations > Totaalstations > Leica iCON iCB50 en iCB70

Leica iCON iCB50 en iCB70

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

De nieuwe Leica iCON iCB50 en iCB70 zijn de nieuwe, manuele totaalstations, speciaal ontwikkeld voor de bouw, dewelke de overstap van analoge naar digitale meetmethoden eenvoudig maken. Digitalisering in de bouw wordt onvermijdelijk binnen moderne BIM-processen en versnelt eveneens de bouwprocessen.

Uitgerust met de op maat gemaakte, eenvoudig te gebruiken iCON-veldsoftware kunnen alle lay-out- en asbuilt taken eenvoudig en efficiënt worden uitgevoerd.

Directe overdracht van bouwgegevens tussen kantoor en totaalstation door middel van geïntegreerde mobiele datamogelijkheden verhoogt uw productiviteit nog meer.

 

Met de iCON iCB50 en iCB70 kunnen gebruikers het volgende:

  • Punten en lijnen snel en nauwkeurig uitzetten
  • Gemakkelijk complexe structuren uitzetten
  • Snel verticale controles uitvoeren op bekisting en structuren.
  • Snelle en nauwkeurige as-built-metingen afronden.
  • Werken met digitale ontwerpgegevens, waaronder volledig weergegeven modellen in IFC-formaat.

Rechtstreeks met de digitale ontwerpgegevens aan boord van het toestel werken zodat de operator zijn werkzaamheden sneller, eenvoudiger en nauwkeuriger kan voorbereiden en uitvoeren. Profiteren van eenvoudiger uitzetten en as-built meten op de bouwplaats en de mogelijkheid om sneller te reageren op wijzigingen en updates in het ontwerp.

* Had u graag een huurofferte voor Leica iCON iCB50 en iCB70? 

** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Leica iCON iCB50 en iCB70

  • Dit veld is verplicht.

omschrijving

Ga digitaal

Kies voor de aanpak van constructiemetingen zonder meetband en draden. Schakel van conventionele analoge meetmethoden naar moderne digitale uitzettechnieken. Zorg ervoor dat u efficiënter bent door af te stappen van foutgevoelige en tijdrovende uitzetmethoden met behulp van meetband en draden.

 

Gebruiksgemak

De manuele total stations voor de bouw van Leica iCON zijn eenvoudig te leren en gemakkelijk onder de knie te krijgen. Met een minimale training zijn al uw werknemers efficiënter en pofiteren ze van digitale bouwworkflows, zodat projecten op tijd en binnen budget worden voltooid.

 

Verhoog de productiviteit

Conventionele, handmatige uitzetmethodes voor de bouw met hulpmiddelen zoals meetband en draden, schietlood, waterpassen of linealen zijn tijdrovend en gevoelig voor fouten. In geval van wijzigingen in het ontwerp wordt de inspanning zelfs verdubbeld. De overgang naar moderne digitale uitzetmethodes met de handmatige total stations voor de bouw van iCON besparen u tijd en geld en verhogen de veiligheid op locatie.

 

Leica iCON field

De op maat gemaakte bouwsoftware Leica iCON wordt uitgevoerd op de volledige iCON productfamilie van Leica Geosystems. Profiteer van de intuïtieve gebruikersinterface van Leica iCON op handmatige en gerobotiseerde total stations, GNSS-antennes en controllers.

 

Mobiele dataoverdracht

De iCB70 biedt een geïntegreerd 4G-modem waarmee u rechtstreeks mobiele data kunt verzenden tussen het werktuig en het kantoor. Dit zorgt ervoor dat de veldploeg met de nieuwste ontwerpgegevens werkt en as-built-gegevens worden onmiddellijk naar kantoor verzonden om verder te verwerken.