Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > Scanners > Scanners > Leica BLK3D

Leica BLK3D

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

De Leica BLK3D is een nauwkeurige meetoplossing die maatvoering in de foto mogelijk maakt. Door de gegevens van de ingebouwde stereocamera en de nauwkeurige afstandsmeter te combineren met geavanceerde software maakt de BLK3D zgn. 'in-picture' metingen met hoge nauwkeurigheid mogelijk. Elke foto is een volledige en nauwkeurig 3D meetbestand.

De BLK3D produceert meetbare 3D afbeeldingen. Maak een single of multi-shot foto en bepaal gelijk de breedte, hoogte, diepte en oppervlakte van en tussen verschillende objecten. Een geavanceerd 'snapping' algoritme maakt het u gemakkelijk de juiste pixel op de afbeelding te kiezen.

 

Maak een plattegrond, voeg foto's toe en leg gedurende het project de werkzaamheden vast. In de foto kunt u achteraf altijd weer uw maatvoering doen. Handig voor als u in een later stadium de positie van bijvoorbeeld leidingen wilt bepalen.

Uw meetbare foto's slaat u op op de BLK3D of op de desktop. Beheer uw projecten door de foto's te taggen met zoekbare sleutelwoorden en deel ze in verschillende formaten.

 

Uw 3D afbeeldingen exporteert u gemakkelijk naar de BLK desktop software waar dezelfde mogelijkheden voorhanden zijn als op het toestel zelf. Op de desktop kunt u echter nog meer. Met de optionele 3D Modeleer software creeert u namelijk in een handomdraai 3D CAD modellen (DXF of DWG)

* Had u graag een huurofferte voor Leica BLK3D? 

** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Leica BLK3D

  • Dit veld is verplicht.

omschrijving

Maak een foto. Meet alles.

De BLK3D legt beelden vast en plaatst nauwkeurige metingen binnen handbereik. Deel afbeeldingen en metingen in meerdere formaten.

 

Nieuwe dimensies voor 2D-afbeeldingen.

De BLK3D maakt beelden die nauwkeurige driedimensionale metingen bevatten.

 

De kunst van de fotogrammetrie. Vereenvoudigd.

Ongeëvenaarde combinatie van een gekalibreerde dubbele camera, geavanceerde algoritmes en real-time edge computing gefuseerd met toonaangevende Electronic Distance Measurement (EDM) technologie.

 

Progressieve projectdocumentatie voor AEC.

Leg kritische momenten vast gedurende de gehele levensduur van een gebouw.

 

Toegang tot projecten. Altijd en overal.

Meet in uw beeld - op de handheld imager, op de desktop, op locatie of op kantoor.

 

Objectdetectie en snapping.

Auto-Snapping gebruikt computer vision technologieën om de juiste punten voor uw metingen te selecteren.

 

Werken met digitale plattegronden.

Creëer plattegronden en importeer bestaande plattegronden. Voeg meetbare beelden toe. Documenteer de voortgang van de constructie met meerdere beelden in de loop van de tijd.

 

 

Opslaan. Organiseren. Delen.

Sla uw meetbare beelden op het apparaat en op het bureaublad op. Organiseer uw projecten door meetbare afbeeldingen te taggen met doorzoekbare trefwoorden en deel ze in meerdere formaten.