Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

HurenScanners > Scanners > Leica BLK3D

Leica BLK3D

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

Real-time, professionele kwaliteit, 3D-meting in beeld.

De Leica BLK3D is een real-time, in-picture 3D meetoplossing. Door het combineren van meetsensoren, software en on-device edge data processing, maakt de Leica BLK3D in real-time in-beeld metingen met professionele nauwkeurigheid mogelijk. Elk vastgelegd beeld is een compleet en nauwkeurig 3D-meetrecord.

De edge computing mogelijkheden maken netwerkverbindingen en cloud services overbodig, zodat professionals sneller beslissingen kunnen nemen binnen hun dagelijkse workflows - of het nu gaat om het meten van ontoegankelijke locaties, het maken van plattegronden, het schatten van gebouwinstallaties, het documenteren van de voortgang van de bouwlocatie of het maken van meetbare, as-built documentatie.

* Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Leica BLK3D

  • Dit veld is verplicht.

OMSCHRIJVING

Maak een foto. Meet alles.

De BLK3D legt beelden vast en plaatst nauwkeurige metingen binnen handbereik. Deel afbeeldingen en metingen in meerdere formaten.

 

Nieuwe dimensies voor 2D-afbeeldingen.

De BLK3D maakt beelden die nauwkeurige driedimensionale metingen bevatten.

 

De kunst van de fotogrammetrie. Vereenvoudigd.

Ongeëvenaarde combinatie van een gekalibreerde dubbele camera, geavanceerde algoritmes en real-time edge computing gefuseerd met toonaangevende Electronic Distance Measurement (EDM) technologie.

 

Progressieve projectdocumentatie voor AEC.

Leg kritische momenten vast gedurende de gehele levensduur van een gebouw.

 

Toegang tot projecten. Altijd en overal.

Meet in uw beeld - op de handheld imager, op de desktop, op locatie of op kantoor.

 

Objectdetectie en snapping.

Auto-Snapping gebruikt computer vision technologieën om de juiste punten voor uw metingen te selecteren.

 

Werken met digitale plattegronden.

Creëer plattegronden en importeer bestaande plattegronden. Voeg meetbare beelden toe. Documenteer de voortgang van de constructie met meerdere beelden in de loop van de tijd.

 

 

Opslaan. Organiseren. Delen.

Sla uw meetbare beelden op het apparaat en op het bureaublad op. Organiseer uw projecten door meetbare afbeeldingen te taggen met doorzoekbare trefwoorden en deel ze in meerdere formaten.