Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > Scanners > Scanners > Leica RTC360 3D Laser Scanner

Leica RTC360 3D Laser Scanner

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

Automatisch pre-registreer puntwolkgegevens in het veld om snel kwaliteitscontroles uit te voeren, de productiviteit te verbeteren en betere beslissingen ter plaatse te nemen.

* Had u graag een huurofferte voor Leica RTC360 3D Laser Scanner? 

** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Leica RTC360 3D Laser Scanner

  • Dit veld is verplicht.

omschrijving

De Leica RTC360 3D reality capture oplossing stelt gebruikers in staat om hun omgevingen in 3D te documenteren en vast te leggen, waardoor de efficiëntie en productiviteit in het veld en op kantoor wordt verbeterd door middel van snelle, eenvoudig te gebruiken, nauwkeurige en draagbare hard- en software.
De RTC360 3D laserscanner is de oplossing voor professionals om complexe projecten te beheren met nauwkeurige en betrouwbare 3D representaties.

  • De RTC360-oplossing is zeer draagbaar, sterk geautomatiseerd, intuïtief en ontworpen voor maximale productiviteit. De RTC360 combineert op efficiënte wijze de RTC360, een krachtige 3D-laserscanner, de Leica Cyclone FIELD 360 mobiele app voor het automatisch registreren van scans in realtime, en de Leica Cyclone REGISTER 360 kantoorsoftware om uw 3D-model naadloos te integreren in uw workflow.
  • Leg scans vast, inclusief verrijkende High-Dynamic Range (HDR) beelden, in minder dan twee minuten.
  • Registreer automatisch uw verplaatsingen van station naar station om uw scans in het veld te pre-registreren zonder handmatige tussenkomst.
  • Verbeter het vastleggen van data met informatietags die de mogelijkheden voor een betere planning illustreren, de realiteit op de locatie weerspiegelen en het situationeel bewustzijn van uw teams vergroten.

 

Snel

De nieuwe Leica RTC360 laserscanner maakt 3D-ealiteitsopname sneller dan ooit tevoren. Met een meetsnelheid tot 2 miljoen punten per seconde en een geavanceerd HDR-beeldvormingssysteem kan het creëren van gekleurde 3D-puntenwolken worden afgerond in minder dan 2 minuten.
Plus, geautomatiseerde doelloze veldregistratie (gebaseerd op VIS-technologie) en de naadloze, geautomatiseerde overdracht van gegevens van de site naar kantoor vermindert de tijd die in het veld wordt doorgebracht en maximaliseert de productiviteit verder.

 

Wendbaar

Het draagbare ontwerp van de Leica RTC360 is klein en lichtgewicht en is dankzij zijn inklapbare statief compact genoeg om in de meeste rugzakken te passen, klaar om overal mee naar toe te nemen. Eenmaal op de locatie zorgt een gebruiksvriendelijke één-knopsbediening voor snel scannen zonder gedoe.

 

Nauwkeurig

Gegevens met lage ruis bieden betere beelden, met als resultaat heldere scans van hoge kwaliteit die zeer gedetailleerd zijn en direct in een scala aan toepassingen gebruikt kunnen worden. Gecombineerd met Cyclone FIELD 360-software voor geautomatiseerde registratie in het veld, biedt de Leica RTC360 scanner uitstekende precisie die op locatie gecontroleerd kan worden.

 

Voorbereidende registratie in het veld

Als onderdeel van de RTC360-oplossing linkt de Cyclone FIELD 360-app de acquisitie van 3D-gegevens in het veld met de laserscanner en gegevensregistratie op kantoor met Cyclone REGISTER 360 Op de site kan de gebruiker automatisch scans en beeldgegevens vastleggen, registreren en bekijken. De gebruikersinterface combineert een makkelijke bediening van complexe berekeningen met een toonaangevend grafisch gebruikerssysteem dat uitstekende gebruikerservaring biedt, zelfs voor onervaren gebruikers.