Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > Diverse > Diverse > Dynamisch plaatproefapparaat - HMP

Dynamisch plaatproefapparaat - HMP

Richtprijs*:

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

Het dynamisch plaatproefapparaat is de manier om op een snelle en eenvoudige wijze de verdichting van de ondergrond te bepalen (Evd = dynamic deflection modulus Mn/m²)
Dit laat toe om conclusies te kunnen trekken over de mogelijke draagkracht van een ondergrond en in welke mate deze al dan niet goed verdicht is als men kijkt naar de verschillende funderingslagen.
De proef duurt 2 minuten en er is geen tegengewicht nodig.  Het duidt meteen de vervormingsmodulus aan op een grafische display en de verhouding tot de verdichtingsgraad.

  * Had u graag een huurofferte voor Dynamisch plaatproefapparaat - HMP? 

  ** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
  Plaats ze in  uw offertemandje.

  Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Dynamisch plaatproefapparaat - HMP

  • Dit veld is verplicht.

  omschrijving

  Efficiëntie

  Minimaliseer uw kosten door regelmatig de verdichting te controleren en zo onnodige extra verdichting te vermijden.
  Documenteer uw meetgegevens direct on-site via een afdruk met behulp van de thermische printer of via rapportage op uw PC.
  Optioneel is er de mogelijkheid om het plaatproeftoestel uit te breiden met ingebouwde GPS.  Dit geeft u de kans om de verschillen de proeven weer te geven op kaart (bijv. Google Maps).

   

  Toepassingsgebieden

  • Wegenis- en spoorwegwerken
  • Grondwerk
  • Verdichtingscontrole van sleuven
  • Bodemonderzoek
  • E-modulus
  • ...

   

  Eenvoudiger kan niet:

  • USB-stick 4GB incl. film over de toepassing  :
   Nieuwe gebruiker? Geen probleem, de film op de meegeleverde USB-stick legt de testprocedure binnen enkele minuten uit - altijd beschikbaar en snel terug te vinden.
  • Intuïtieve menunavigatie:
   De menunavigatie van de HMP LFGpro is zeer gebruiksvriendelijk. Om de test uit te voeren, volgt u enkel de instructies op het display.
  • Meest performante data-overdracht in zijn klasse:
   Gegevensoverdracht naar tablet, smartphone of pc via Android-App HMPtransfer, USB-stick of via de webinterface HMPreport