Huren

Huren

Geen budget voor een grote investering? Een toestel huren is de ideale oplossing. Door onze meetapparatuur te huren, beschikt u over de juiste toestellen op het moment dat u deze nodig heeft. U geeft ons door welke toestellen u wilt huren en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar zijn.  Telkens voorzien van de nodige uitleg of opleidingen!

Huren > Kabeldetectie > Kabeldetectie > Kabelzoeker Leica DD Smart DD220 / DD230

Kabelzoeker Leica DD Smart DD220 / DD230

Richtprijs*: Aanvraag

* Prijs afhankelijk van huurperiode!

Vermijd faalkosten, werk veiliger, slimmer en eenvoudiger

 

Het Leica DD SMART leidingtraceersysteem en DX Shield-software openen de deur naar een verbonden wereld, overal en altijd. Leica DD SMART leidingtraceersystemen detecteren ondergrondse objecten dieper, sneller en nauwkeuriger.

Intepreteer de locatie-activiteiten en het gebruik van het leidingtraceersysteem meer in detail met DX Shield-software. De DD230/220 SMART-traceersystemen zijn schaalbaar en ontworpen met de nieuwste Bluetooth-technologie, waarmee ze een draadloze verbinding maken met mobiele apparaten.

 

Typische gebruikers van de Leica Digicat xf Serie:

 

 • Landmeters of specialisten
 • Installateurs van/voor nutsbedrijven
 • Specialistische onderhoudsmonteurs
 • Energiebedrijven
 • Aannemers kabels en leidingwerk
 • Aannemers camera-inspectie riolering

* Had u graag een huurofferte voor Kabelzoeker Leica DD Smart DD220 / DD230? 

** Wilt u huuroffertes aanvragen voor meerdere producten?
Plaats ze in  uw offertemandje.

Ik had graag een offerte aangevraagd voor volgend product: : Kabelzoeker Leica DD Smart DD220 / DD230

 • Dit veld is verplicht.

omschrijving

Eenvoud en gebruiksgemak

  Gebruiksvriendelijk en leer met ingebouwde video-ondersteuning.  Intuïtieve hardware en software verminderen fouten aanzienlijk.

  DD Smart leidingtraceersystemen bieden een gebruiksvriendelijk traceersysteem dat hoge nauwkeurigheidsresultaten oplevert zonder complicaties.

   

  Veiligheid en vertrouwen

  Met gebruiksalarmen en systeemdiagnoses worden nutsvoorzieningen en bouwplaatsmedewerkers beschermd.

  Traceer leidingen met vertrouwen in omgevingen met een hoge dichtheid en complexiteit aan leidingen

   

  Smart oplossing

  Met ingebouwde lokaliseringswaarschuwingen en een automatisch lokaliseringsproces helpen de DD SMART-traceersystemen tijd te besparen bij het opsporen van ingegraven leidingen en voorkomen ze beschadiging.

   

  Meer vertrouwen met SMART-lokalisering

  Maak verbinding en download gegevens die zijn opgeslagen in het interne geheugen van het DD SMART-leidingtraceersysteem, waaronder GPS-locatie, en stuur ze terug naar de DX Shield-software voor een analyse. Een USB-aansluiting biedt een gemakkelijke verbinding met DX Office Shield voor productconfiguratie, onderhoud en data-analyse.

   

  Leica DD SMART leidingtraceeroplossing

  Voor professionals die graag leidingtraceerwerkzaamheden willen stroomlijnen, creëren de Leica DD SMART leidingtraceersystemen één totaaloplossing. DX Shield-software biedt ruimte voor leidinganalyses en een handige verbinding tussen SMART-traceersystemen om de productiviteit te verhogen en tijd te besparen.

  Met DX Shield-software krijgt u een beter inzicht in de prestaties en complexiteit op de locatie via gebruiksvriendelijke rapporten die een snel en handig overzicht bieden van het productgebruik. Hierdoor wordt graafschade verminderd en worden directe reparatiekosten en kostbare tijd bespaard.