Zoekresultaten

Specialist in meet- en testapparatuur

Lasertopo is de specialist in hoogtechnologische meet- en testapparatuur die je meetwerk preciezer en je terreinwerk efficiënter maken. We verkopen, verhuren, onderhouden en kalibreren jouw lasers, totaalstations, gps-toestellen en 3D-scanners. Merkonafhankelijk advies, een demo of opleiding op maat? Onze Lasertopo adviseurs zorgen ervoor.

Één adres voor al je meettoestellen

Gespecialiseerd in meet- en testapparatuur

Meettoestellen is waar we specialist in zijn. Het is onze core business, waardoor we er dus ook werkelijk alles over weten. We zijn al meer dan 35 jaar toonaangevend in de verkoop en verhuur van professionele, efficiënte en betrouwbare lasers, gps, totaalstations en 3D laserscanners. We kiezen voor toestellen met premium technologie, waarbij gebruiksvriendelijkheid een van de belangrijkste features is.

LaserMeasurement2

Advies op maat

Weet je niet welke meet- en testapparatuur geschikt is voor jouw specifiek toepassingsgebied? Onze Lasertopo-adviseurs geven je merkonafhankelijk advies over elk type meettoestel.

 

Ze zijn gecertificeerde landmeters en zijn dus uitermate geschikt om vanuit hun eigen praktijkervaring advies, een demo en opleiding op maat te geven. Voor kleine of grote oppervlaktes, binnen of buiten, voor vlakke en ruwe terreinen stellen ze je de juiste meettoestellen voor.

 

Advies op maat?

Inhouse knowhow

Ons eigen all-round service center is de stuwende kracht achter al onze diensten. Ons salesteam bestaat uit ervaren landmeters die elke feature van elk toestel kennen. Zij geven je een eerste demo en een opleiding op maat. Eigen techniekers kalibreren jouw meettoestellen zoals lasers, totaalstations, gps-toestellen ... We houden nagenoeg alles van verkoop tot en met onderhoud in eigen handen. Kennis, expertise en snelheid verzekerd.

IMG_1350-bew

Vaste betrokkenheid

Van omwegen zijn we geen fan. Geef ons maar direct en open. Vandaar krijg je van bij het begin ook altijd één vast aanspreekpunt. Vragen, advies of opleiding? Hij of zij zorgt ervoor. Binnen ons familiebedrijf zijn we perfect op elkaar afgestemd, om je altijd correct vooruit te helpen.

Centrale ligging

Onze vestigingen zijn bewust strategisch gelegen op de verkeersas E17 en E42. Op die manier kunnen we je over heel België vlot bedienen. Een demo of opleiding ter plaatse? Geen zorg, we rijden het hele land door, zonder meerkost.

Fiona

Business representative

Fabrizzio

Office & Sales Manager

Tom

Business Representative

Jochen

Surveyor

Roy

Surveyor

Nicola

Surveyor

Frederik

After Sales & Service Manager

Glenn

Service Engineer

Benjamin

Service Engineer

Bjorn

Service Engineer

Luc

Sales Representative

Kelly

Internal Sales

Rita

Accounting

Lucia

Sales Support

Tom C.

Warehouse responsable

Johan

Warehouse

Gery

Warehouse

De Lasertopo service

Op zoek naar lasers, totaalstations, gps-toestellen en 3D-scanners mét service?

De Lasertopo service

Op zoek naar lasers, totaalstations, gps-toestellen en 3D-scanners mét service?