Over ons

Over ons

Één adres voor al uw meetapparatuur

Al meer dan 30 jaar zijn we dé specialist in bouwgerelateerde, hoogtechnologische meet- en testapparatuur die terreinwerk efficiënter en meetwerk preciezer maken. U bent bij Lasertopo aan het juiste adres voor de aankoop van al uw professionele meettoestellen en voor het onderhoud en de kalibratie ervan, ongeacht het merk. Ook voor de huur van meet- en testapparatuur kunt u bij ons familiebedrijf terecht.

 

Meetapparatuur van topmerken

We zijn de grootste aanbieder van toestellen van marktleiders Leica Geosystems en Nedo Gmbh, wat ons toonaangevend maakt in ons segment. We blijven investeren in de toekomst en geloven in voortdurende innovatie. Vandaar dat ons gamma continu uitbreidt.

 

Topkwaliteit en toptevredenheid

Lasertopo gelooft steevast in klantvriendelijkheid. We streven dan ook altijd naar een meer dan tevreden klant, die maar al te graag terugkeert. De topkwaliteit van onze meet- en testapparatuur en specialisten dragen daar zeker toe bij.

 

Ontdek al onze meet- en testapparatuur op onze website of maak een afspraak!

Historiek

Guy De Smet start op met AMA als exclusief merk voor Benelux in portefeuille.

LASERTOPO wordt officieel in het leven geroepen.

TOPOLASER wordt in het leven geroepen en zal naast het Waalse landsgedeelte ook instaan voor de service en verkoop in Luxemburg.

Mikrofyn stelt de eerste machinesturing voor en wordt beschouwd als één van de grondleggers. Exclusieve verdeling door LASERTOPO.

Naamsverandering naar LT BVBA en LAB-STONE omwille van de verkoop van onze afdeling machinesturingen. LAB-STONE wordt verdeler van bouwgerelateerd labo-materiaal.

Guy De Smet beslist de fakkel over te dragen aan de volgende generatie. Zijn oudste dochter Fiona De Smet en haar echtgenoot nemen de zaken over. Zij roepen de naam LASERTOPO terug in het leven.

Nieuwe merknaam LaboConstruct voor de afdeling die het labomaterieel verkoopt aan asfalt-en betoncentrales, breekwerven en mengcentrales.

Officieel dealership voor de Controls Group voor het labogebeuren.

Uitbreiding van onze service afdeling voor kalibratie en herstel van totaalstations en GPS.

Start verkoop 3D Scanning Leica Geosystems met  in-house expertise.

Website wordt aangepast voor verhuur van meettoestellen.

Team