Zoekresultaten

Specialist in meet- en testapparatuur

Lasertopo is specialist in hoogtechnologische meet- en testapparatuur die je meetwerk preciezer en je terreinwerk efficiënter maken. We verkopen, verhuren, onderhouden en kalibreren jouw lasers, totaalstations, gps-toestellen en 3D-scanners. Merkonafhankelijk advies, een demo of opleiding op maat? Onze Lasertopo adviseurs zorgen ervoor.

Gratis demo + opleiding op maat

Onze Lasertopo adviseurs geven je een demo van elke laser, totaalstation, gps of 3D-scanner. Aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden tonen wij welke meerwaarde dergelijk toestel kan betekenen voor jouw onderneming. Na aankoop komen ze bij je langs om gebruikers de nodige opleiding te geven zodat iedereen er vlot mee aan de slag kan.

Huur je meetapparatuur

Liever huren dan kopen? Momenteel geen budget voor een grote investering? Graag een toestel testen alvorens de grote stap te zetten? Een toestel huren is de ideale oplossing.

Referenties

Contact

Op zoek naar lasers, totaalstations, gps-toestellen en 3D-scanners van topmerken? Bij Lasertopo vind je een enorm breed gamma aan meet- en testapparatuur voor elke sector. De service krijg je er vanzelfsprekend bij. Onze vestigingen zijn strategisch gelegen om heel België vlot te kunnen bedienen. Een team van 15 mensen staat dagdagelijks voor je klaar.

Lasertopo

Markt 4
B-9550 Herzele

Topolaser

Rue de Waremme 108,
4530 Villers-Le-Bouillet