Zoekresultaten

Eén keer meten voor foutloos schrijnwerk

12.09.22

Deel op

Eén keer meten voor foutloos schrijnwerk

Of een 3D-laserscanner schrijnwerkers toelaat om langer te blijven liggen? Wel, hoe vreemd het ook klinkt: ja. Want wie kiest voor 3D-laserscanning, verzekert zich van een razendsnelle én erg accurate meting, en een geavanceerde beeldvorming. En verliest dus minder tijd. 

 

 

"Wie kiest voor 3D-laserscanning, verzekert zich van een razendsnelle, accurate meting, en een geavanceerde beeldvorming."

 

Bovendien kan je - mits het kiezen van het juiste meettoestel - meetgegevens ook perfect draadloos oversluizen van op de projectlocatie naar kantoor. Het spreekt voor zich dat dit de productiviteit ten goede komt. Bovendien zijn meetfouten van een interieur - in tegenstelling tot een manuele meting - nagenoeg onbestaande, waardoor je enerzijds geen risico loopt op extra kilometers, maar anderzijds ook niet op verkeerd gedimensioneerde en dus onbruikbare realisaties. Na een eerste plaatsbezoek en meting, hoef je door je 3D-scanner dus niet langer tijd te verliezen aan een tweede plaatsbezoek.

 

In een ideaal scenario verkrijg je als interieurbouwer of schrijnwerker met één druk op de knop een grondplan op hoogte van één meter, met een bepaalde snede en software die alles volledig automatisch tekent. Een droomscenario, dat zeker en vast jouw dagelijks werk zal bepalen.