Zoekresultaten

Gespecialiseerd meetadvies, voor en door experten

29.10.21

Relevante producten

Deel op

Gespecialiseerd meetadvies, voor en door experten

de expertise

zelfst.naamw. (v.)

Uitspraak: [ɛkspɛrˈti:zə]

Verbuigingen: expertise|n, expertise|s (meerv.)

Synoniemen: deskundigheid, vakbekwaamheid

1. Kennis en kundigheid op een bepaald gebied

2. Het vergaren, toepassen en ontwikkelen van kennis en vaardigheden voor eigen gebruik of om deze door te geven aan anderen.

 

Expert’. Velen claimen de titel, een pak minder doen dit met recht en rede. Want vanaf welk moment ben je expert in een materie? En wie bepaalt of jij al dan niet expert bent in jouw vakgebied? Het antwoord wordt gedefinieerd aan de hand van 5 criteria.

 

 

1. Het voortraject

Een eerste belangrijke parameter om de titel ‘expert’ te kunnen toe-eigenen schuilt in 'het aantal vlieguren’ dat je al hebt doorgemaakt. Met andere woorden: de ervaring die je al hebt opgedaan. In dezelfde periode waarin digitale meetprincipes een hoge vlucht gingen nemen, werd Lasertopo opgericht, meer bepaald in 1982. In bijna 4 decennia hebben we niet enkel een resem ervaring kunnen opdoen met de meettoestellen zelf, we hebben ook de broodnodige kennis over verschillende sectoren vergaard. Iets waar onze klanten nu van kunnen profiteren!

 

2. Specialisatie

Naast ervaring speelt ook specialisatie een belangrijke rol op een expertenstatus te verwerven. Lasertopo kiest er nadrukkelijk voor om zich te focussen op meetprincipes- en toestellen voor bouwprofessionals. Bovendien scholen we ons ook voortdurend bij in dit vakgebied, om het métier niet enkel bij te blijven, maar ook altijd een beetje voor te zijn. Enkel zo kunnen we aannemers, grondwerkers, wegenbouwers, schrijnwerkers en tuinaannemers van de gepaste adviezen voorzien.

 

3. Adviesverlening

'Advies.' Het is niet enkel psychologisch een belangrijk begrip, zodat je je niet aan je lot overgelaten voelt, het laat ook toe om de efficiëntie van een klus te verhogen. Ook hier hechten we bij Lasertopo veel belang aan. Bovendien zorgt onze ervaring ervoor dat dit advies niet op een generalistische, maar op een sectorspecifieke manier wordt aangeboden. Je krijgt met andere woorden meetadvies op maat van jouw sector, activiteit of zelfs werf. Het maakt allemaal deel uit van onze service!

 

4. Aanbevelingen

Door de jaren heen zijn we erin geslaagd om heel wat bedrijven te ontzorgen, hetzij met onze diensten, hetzij met onze producten. We zouden je een waslijst kunnen geven van alle bedrijven die al op onze diensten konden rekenen, maar liever verwijzen we je door naar onze cases. Daar kan je de ervaringen zélf nalezen!

 

5. Aanwezigheid

Slechts weinig experten slagen erin hun kennis door te geven aan anderen terwijl de spotlights worden geschuwd. We hebben de kennis, en dus lijkt het ons logisch dat we hier ook mee naar buiten moeten treden. Dat is de reden waarom je ons zal terugvinden op gerenommeerde vakbeurzen als Matexpo, ProWood, maar ook op kennisevents waar meettechnieken centraal staan.

 

"Appreciatie vanuit de markt is voor ons een motivatie om het gas nog wat verder in te drukken!"

 

En dus: Lasertopo, expert in meettechniek

Al deze parameters in beschouwing genomen, menen we zonder blozen een kwalificatie als meetexpert te kunnen claimen. Al betekent dit voor alle duidelijkheid niet dat we bij Lasertopo voortaan op onze lauweren zullen gaan rusten. Wel integendeel, appreciatie vanuit de markt is voor ons simpelweg een motivatie om het gas nog wat verder in te drukken, en ons nog méér te gaan verdiepen in deze prachtige materie!