Zoekresultaten

Huren: ontdek de voordelen, maak komaf met vooroordelen

15.11.23

Relevante producten

Deel op

Huren: ontdek de voordelen, maak komaf met vooroordelen

Heel wat professionals in de bouw en industrie lijken vooringenomen als het gaat om huren van equipment, ten overstaan van kopen. Toestellen zouden vaak minder netjes zijn, niet optimaal functioneren en bovendien nooit beschikbaar zijn op de momenten waarop jij ze nodig hebt. “Een volledig verkeerd beeld”, zo klinkt het volgens meetexpert Lasertopo.

 

 

Lasertopo ijvert om een positieve connotatie te verbinden aan het huren van meettoestellen. En blijkbaar ook met succes, want sinds de lancering van de huurservice dendert deze vorm van dienstverlening voor de firma uit Herzele als een trein. De redenen van dit succes zijn divers van aard, maar vloeien voort uit enkele weloverwogen keuzes.

 

1. Nooit zomaar verhuur

Allereerst was het voor de zaakvoerders van Lasertopo àltijd zaak om méér te doen dan het louter ‘beschikbaar stellen van enkele meettoestellen’. Een cruciaal contrast in vergelijking met sommige uitdagers die verhuur aanbieden.

 

2. State-of-the-art toestellen

Opnieuw anders dan de andere kiest Lasertopo er bij het verhuur nadrukkelijk voor om de vloot aan toestellen frequent te vernieuwen. Oude afdankertjes zitten er met andere woorden nooit tussen, wel integendeel. Wie huurt, verzekert zich voor een bepaalde tijdsperiode van de nieuwste toestellen op de werf.

 

3. Beschikbaarheid op maat

De duurtijd van de huur kan je zelf bepalen in relatie tot de duurtijd van een project. Zo verzeker je jezelf niet enkel (tijdelijk) van de beste toestellen, je betaalt ook niet voor toestellen die niet in gebruik zijn. De impact van de investering in een huurtoestel kan zo beperkt blijven.

 

4. Een ongeziene voorraad

Lasertopo zweert bij een omvangrijke voorraad aan huurtoestellen. Welk toestel je ook wilt huren, het is sowieso op voorraad. Op die manier hoef je nooit te wachten. En loopt een project uit, dan komt Lasertopo je graag tegemoet!

 

5. Een eigen breng- en ophaaldienst

Angst voor de rompslomp voor het ophalen of terugbrengen van huurtoestellen? Nergens voor nodig! Lasertopo beschikt immers over een eigen service, waardoor toestellen worden gebracht of opgehaald op een van jouw werven.

 

6. Vaker gekalibreerd dan een gekocht toestel

Gezien Lasertopo een huurtoestel vòòr iedere huurperiode opnieuw kalibreert en keurt, kan je ervan op aan dat het toestel zal functioneren zoals vooropgesteld.

 

7. Inclusief opleiding

Lasertopo laat je niet aan je lot over. Bij ieder huurtoestel bieden de in-house meetexperten je een beknopte opleiding, waarmee je de efficiëntie in gebruik nog verder kan opdrijven.

 

8. Try & Buy: wanneer huren kopen wordt

Gezien het altijd om de nieuwste toestellen gaat, kan je middels huren de werking van een toestel verkennen. En raak je overtuigd, dan kan je het toestel (of een vergelijkbaar exemplaar) alsnog zonder problemen aankopen.