Zoekresultaten

Huren van meettoestellen loont!

01.12.21

Relevante producten

Deel op

Huren van meettoestellen loont!

 

Zit je beperkt in budget om grotere investeringen te doen? Of frustreert het je dat prijzige apparaten vaak liggen te bestoffen in je bedrijfsgebouwen? Dan kan huren van meettoestellen vast en zeker een optie zijn. Bij Lasertopo komen die hoogtechnologische toestellen - geen ‘afdragertjes, maar steevast splinternieuwe toestellen - niet enkel met een aantrekkelijke huurprijs, maar eveneens met de nodige flexibiliteit en snelheid, opleiding en eventueel zelfs een optie tot aankoop! Bovendien hebben we toestellen op voorraad voor ieders activiteit!

Tijdelijk een hellingslaser nodig?

Wie voor een bepaalde klus een bouwraam wil uitzetten, grof en fijn wil egaliseren, afschot wil controleren of bouwputten gecontroleerd wil afgraven, zal ongetwijfeld een hellingslaser nodig hebben. Waar een aankoopprijs van ruwweg 2000 tot 3500 euro voor een eenmalige, kortstondige opdracht misschien niet altijd kan worden verantwoord, biedt de geringe huurprijs voor dergelijk toestel heel wat meer perspectieven.

 

 

Voor een schamele 75 euro krijg je het toestel een dag ter beschikking, terwijl een volledige week je nog altijd slechts 265 euro kost. Een maandje aan de slag gaan met de innovatieve Nedo Primus2 HVA2N? Nog altijd een billijke 750 euro. En raak je verknocht aan het toestel, dan kan je nog steeds overgaan tot de aankoop ervan!

Dynamisch plaatproeven, in alle opzichten

Telkens wanneer bv. nutsvoorzieningen worden aangelegd, moet er een controle worden uitgevoerd die kan aantonen of de aangevulde grond wel voldoende verdicht is. Een dynamisch plaatproeftoestel is het apparaat dat je de nodige inzichten in de ondergrond zal kunnen verstrekken.

 

 

Met de HMP LFGpro biedt Lasertopo hét premium product in z’n segment aan, en dit zowel via verkoop, maar dus ook verhuur. Voor 150, 450 en 750 euro voor respectievelijk een dag, week of maand krijg je het allernieuwste dynamische plaatproeftoestel ter beschikking.

 

Bovendien helpen de specialisten van Lasertopo je ook bij dit verhuurtoestel snel op weg via een korte opleiding en demo. Bovendien hebben we voldoende voorraad, waardoor je via verhuur je nood aan een plaatproeftoestel vast en zeker ook dynamisch zal kunnen beantwoorden door met Lasertopo in zee te gaan.

Huur nu jouw BLK360-laserscanner

Ondanks z’n geringe grootte en gewicht is de BLK360-laserscanner in staat om grootse meetprestaties te leveren. 360.000 meetpunten per seconde, waarmee je binnen de 3 minuten een volledige ruimte op. Gezien z’n snelheid hoeft het dan ook niet te verwonderen dat het toestel veelal slechts voor een kortere duurtijd wordt gehuurd.

 

 

De prijs hiervoor bedraagt €350 per dag. Al kan langer uiteraard ook nog steeds. Om het toestel een week te huren, tel je 875 euro neer, maar heb je veel ruimtes te scannen waarmee een huurtijd van een maand valt te verantwoorden, dan kost je dit een nog steeds redelijke 2000 euro.

Ook voor andere toestellen is huren een optie!

Bij Lasertopo willen we professionals uit de bouw tegemoetkomen, ook als de aard van een nood slechts tijdelijk is. Dus welk toestel je nu nodig hebt - laserapparatuur, manuele of gerobotiseerde totaalstations, laserscanners maar ook tal van andere meetinstrumenten tot zelfs driepoten - we zijn er voor jou!