Zoekresultaten

Industriële gebouwen sneller bouwen of renoveren? Dan heb je deze nodig!

Industriële gebouwen sneller bouwen of renoveren? Dan heb je deze nodig!

 

iCR70-totaalstation

 

Het iCR70-totaalstation, een mooi toonbeeld van een toestel met een gigantische meerwaarde binnen industriebouw, maakt het uitzetten en inmeten op de werf zeer eenvoudig en toegankelijk. Het toestel is ontworpen voor één persoon, waardoor de productiviteit fors kan toenemen.

 

 

Efficiënte uitzetwerk via eenvoudig te hanteren 3D-ontwerpmodellen leidt immers tot snellere bouw- en installatieprocessen in industriebouw, waardoor ook meer marge zal ontstaan om de overige werkzaamheden binnen de vooropgestelde timing af te ronden. Bovendien kunnen eventuele fouten in het bouwproces ook sneller worden aangepakt.

 

Vraag een offerte aan

 

 

 

RTC360 3D-scanner

Een ander toppertje binnen industriebouw, zij het eentje van een andere strekking, is de unieke Leica RTC360. Waar eerstgenoemde vooral wordt ingezet voor uitzetten en inmeten, is deze 3D-laserscanner met een meetsnelheid tot 2 miljoen punten per seconde in staat om razendsnel grote complexe gebouwen op te meten, ideaal wanneer renovatie of het voorzien van gevelbekleding van een industriële gebouwen zich aandient.

 

 

Dankzij de gepatenteerde VIS-technologie worden de diverse scanposities automatisch met elkaar verbonden wat de verwerking/registratie achteraf heel wat efficiënter en sneller laat verlopen. Deze verwerking en registratie wordt met behulp van de gebruiksvriendelijke Register360-software uitgevoerd.

 

Vraag een offerte aan