Zoekresultaten

Kopen kan, HUREN ook!

09.11.20

Relevante producten

Deel op

Kopen kan, HUREN ook!

Huur de beste meet- en testapparatuur

 

“Door al ruim 30 jaar in het vak te zitten, merkten we de groeiende vraag naar de mogelijkheid om te huren. Enerzijds omdat een toestel aankopen een grote investering vergt en velen dat geld niet voorhanden hebben. Anderzijds willen mensen eerst een toestel uitgebreid kunnen testen vooraleer ze tot een aankoop overgaan. Vandaar dat we bij Lasertopo vanaf nu de mogelijkheid voorzien om meet- en testapparatuur te huren”, vertelt zaakvoerder Fiona De Smet.

 

De toepassingsgebieden zijn breed: wegenis, industriebouw, woningbouw en tuinaanleg, schrijnwerken, grondwerken en openbare diensten. Zo kunnen zowel landmeters, aannemers als studie- en architectenbureaus bij Lasertopo terecht voor de correcte apparatuur, afgestemd op hun specifieke behoeften.

 

Flexibel, snel en zonder zorgen

 

Snel een toestel nodig? Lasertopo is uitermate flexibel. De klant huurt wanneer hij dat wilt en zij zorgen ervoor dat het toestel beschikbaar is. Fiona De Smet: “Geen grote hap uit je budget, je betaalt enkel de periode waarin je de toestellen nodig heeft. Op voorhand ken je altijd de kostenraming. En na de huurperiode lever je het toestel gewoon terug in.”

 

Ze garanderen altijd de nieuwste toestellen op de markt, wat zorgt voor extra efficiëntie op de werf. Dankzij hun eigen onderhoudsservice bent u ook zeker dat alles perfect werkt. Voor verhuur wordt elk toestel gekalibreerd en gekeurd.

 

Verregaande service

 

Hun service reikt ver. Dat bewezen ze al met hun all-round service center dat het grootste van België is. Daar staan ervaren technici 23 op 24u klaar voor elke klant, waar die zich ook bevindt. Ook bij hun huurverhaal nemen ze service mee als kernwaarde. Levering en afhaling van gehuurde toestellen is mogelijk over gans België. Bovendien bieden hun adviseurs demo’s en opleidingen aan zodat de klant exact weet hoe hij met het gehuurde toestel aan de slag kan. Hun experten zijn er altijd om extra vragen te beantwoorden.

 

Één adres voor alle meetapparatuur

 

Service en begeleiding staan al jaren voorop. Het feit dat klanten nu ook meet- en testapparatuur kunnen huren past volgens Fiona De Smet perfect in het verhaal van Lasertopo. Verkoop en verhuur van meetapparatuur op één plaats, met een service-georiënteerde aanpak, dat is Lasertopo.