Zoekresultaten

Laat je meevoeren met de 'Lasertopo-flow'

29.05.21

Relevante producten

Deel op

Laat je meevoeren met de 'Lasertopo-flow'

Lasertopo, gerenommeerd specialist in meet- en testapparatuur, zal nooit kunnen worden beticht een ‘box mover’ te zijn. Het is de fiere zaakvoerders, ingenieurs en technici binnen het bedrijf dan ook nooit te doen om het louter kunnen verkopen van een product, maar veeleer om het verstrekken van de oplossing, het inzicht en de expertise, geënt op specifieke omstandigheden. Een generalistische aanpak kan dan ook nooit deel uitmaken van de ‘Lasertopo-flow’, waarbij iedere oplossing er eentje is, specifiek gericht op een concrete situatie. En op die dienstverlening staat duidelijk géén maat!

 

Toegevoegde waarde bij iedere stap

 

In een notendop verloopt de Lasertopo-flow als volgt:

 

  • Heb je een vraag?

Geen probleem: Lasertopo treedt met je in dialoog, en na het verwerven van de nodige inzichten, kunnen we je ongetwijfeld advies op maat verstrekken. Bovendien: we zijn er 23 uur op 24. En tref je ons net op dat éne uurtje, geen nood, binnen de 24 uur nemen we opnieuw contact met je op.
 

  • Overtuigd van onze raadgeving?

Dan vertalen we deze theorie graag naar de praktijk, aan de hand van een demonstratie in jouw werkplaats of labo, of op een van de werven waar jij actief bent. Geen slappe, commerciële presentatie door een verkoper, maar een hands-on demo door een gespecialiseerde landmeter, waarbij het apparaat onder de juiste praktijkomstandigheden aan de nodige tests kan worden onderworpen.

 

  • Tijd voor het echte werk?

Nu je zelf hebt kunnen ervaren welk product er het meest geschikt is voor jouw toepassing, kan Lasertopo je twee trajecten aanreiken: ofwel kan je via huur of leasing genieten van de meerwaarde van het toestel naar keuze, ofwel kan je dit definitief aankopen. The choice is up to you, the service up to us!

 

  • Het toestel is op locatie. Maar wat nu?

Waar het voor verkoopsgeoriënteerde bedrijven bij de vorige stap (of zelfs nog vroeger) ophoudt, gaat Lasertopo verder. We laten je niet aan je lot over, want ook de inbedrijfstelling nemen we graag op ons, terwijl we ineens ook alle operatoren graag wegwijs maken in het gebruik van de nieuwe 3D-scanner of totaalstation via een duidelijke opleiding. Op die manier kan je meteen een vlotte start nemen, en zo de basis leggen voor nieuwe mogelijkheden!

 

  • Bedankt en tot nooit meer? Niks van!

Engagement is key voor Lasertopo. Om niet enkel de goede werking, maar ook de ervaringen met Lasertopo en haar partners op langere termijn te kunnen garanderen, voorzien we in een jaarlijkse kalibratie van de gehuurde of aangekochte toestellen. Dienstverlening op z’n best! Ook indien je na jouw aankoop nog praktische vragen of problemen zou hebben, blijven onze experts voor jou paraat staan!