Zoekresultaten

Scoor tijdwinst, via de juiste producten én de beste service

18.04.22

Relevante producten

Deel op

Scoor tijdwinst, via de juiste producten én de beste service

 

De productkennis die Lasertopo binnen onder meer industriebouw weet te etaleren, wordt erg gesmaakt. “De specialisten raadden ons een Leica Icon Robot iCR70 aan, en het resultaat mag er wezen”, zo meent Vanhout.pro-werfleider Ronny Van Aerde: “Het toestel kan echt alles, waardoor we heel wat tijdwinst wisten te behalen. De vriendelijke en vlotte service van Lasertopo krijgen we erbovenop!”

 

"Het toestel kan alles, de vriendelijke en vlotte service van Lasertopo krijgen we erbovenop!"

 

Betrokkenheid

Het juiste product aanbevelen is echter één ding, betrokkenheid tentoonspreiden met klantenrelaties een ander. Laat Lasertopo echter géén platte verkoopsorganisatie zijn, maar eerder een uniek-geëngageerde meetexpert, die tot het gaatje gaat voor bouwprofessionals. Rob Janssen, algemeen directeur bij Vanhout.pro, getuigt: “De ondersteuning die een bouwexpert door het partnership geniet, zorgt dat alles op de werf vlekkeloos kan blijven verlopen”, een mening die ook valt op te tekenen bij de Limburgse bouwfirma Mathieu Gijbels.

 

"We hoeven geen tijd te verliezen aan opzoekingswerk, maar kunnen terecht bij de experten van Lasertopo voor specifieke ondersteuning."

 

“De behaalde tijdwinst valt niet enkel toe te schrijven aan de meettoestellen zelf, maar ook aan de service”, zo meent Bert Noukens, magazijnverantwoordelijke bij Mathieu Gijbels. “Is er nood aan kalibratie, of behoeft een toestel een update, dan zorgt Lasertopo er 2 keer per jaar voor dat alle meettoestellen worden opgehaald, in geschikte periodes zodat de continuïteit op de werf niet in het gedrang kan komen. Bovendien kunnen we voor specifieke ondersteuning ook steevast terecht bij de experten, waardoor geen tijd verloren hoeft te gaan aan opzoekingswerk. Een partnership waar werfleiders, projectleiders en andere professionals uit de bouw op kunnen bouwen!”

 

Vraag jouw demo aan