Zoekresultaten

Haver & Boecker:
dé referentie op vlak van testzeefschudders

Al decennialang staat Haver & Boecker garant voor ultranauwkeurige testzeefschudders voor het droog- en natzeven van granulaten. Ieder van deze toestellen is met z'n elektromagnetische aandrijving in staat om 3 tot 20 kg granulaten aan een deeltjesanalyse te onderwerpen.

 

Naast de toestellen zelf voert de fabrikant ook een uitgebreid assortiment aan accessoires en reserveonderdelen voor alle testzeefschudders in het aanbod.

De tandem Lasertopo-Laboconstruct:
experten in meet- en testvraagstukken

Lasertopo gaat onmetelijk ver in het ondersteunen van bouwfirma's, zó ver zelfs dat men er een toegewijde firma besloot op te richten voor het ontzorgen van de labo-omgevingen van aannemingsbedrijven. Met de tandem Lasertopo-Laboconstruct als partner sta je er zo nooit alleen voor, ook niet wanneer zich een onderhoudsbeurt of kalibratie van een meettoestel aandient!

 

Met onze eigen afhaal- en brengdienst kan je op beide oren slapen en doen waar jij goed in bent: blijven bouwen aan de toekomst!

De meest hoogwaardige testzeefschudders op de markt

  • Haver & Boecker zet met z'n testzeven de maatstaf voor de analyse van granulaten.
  • Een brede verscheidenheid aan toestellen, met een optimaal ontwerp om aan elke vraag te voldoen.

Voor zowel droge als natte zeving

  • Met een Haver & Boecker-testzeef ontsluit je alle gangbare zeefmethodes: horizontaal, driedimensionaal, droog en nat, luchtstraalzeven en manueel zeven. 
  • Het merk staat voor een veelvoud aan testzeefschudders en systemen die nauwkeurig kunnen worden afgesteld voor tal van toepassingen.

De service van de toestellen gebeurt 100% in eigen beheer

  • Laboconstruct heeft inzake service en onderhoud al wat jaren op de teller. Net als de andere gerenommeerde merken waarvoor wij als servicepartner fungeren, kan je ook bij ons terecht voor het onderhoud van je zeefschudder. 
  • Of je deze nu aankocht via ons of niet, het toestel heeft kwalitatief onderhoud nodig. En dus helpen we je graag verder!

Ook de kalibratie van de zeefschudders nemen we graag op ons

  • Voor foutloze en reproduceerbare zeefresultaten zijn niet enkel kwalitatieve testzeven belangrijk, maar ook de frequente kalibratie ervan. Dat nemen wij je graag uit handen!

Contacteer uw Haver & Boecker-specialist

Advies over een toestel? Een zeeftoestel bestellen of graag een offerte? Stuur ons een bericht of bel, we contacteren je razendsnel!