Zoekresultaten

AP20 AutoPole: unieke tiltcompensatie, PoleHeight en TargetID

18.08.22

Relevante producten

Deel op

AP20 AutoPole: unieke tiltcompensatie, PoleHeight en TargetID

Met de AP20 AutoPole is de jongste innovatie onder de iCON-koepel klaar om zich te bewijzen op de werf. Metingen alleen uitvoeren was al mogelijk via een totaalstation van de iCON Robot-serie, maar die efficiëntie weet de AP20 nog verder op te drijven.

 

 

Tal van functionaliteiten met een fikse meerwaarde op de werf

 

  • De permanente tiltcompensatie van deze valstok laat de software immers toe om een correcte meting uit te voeren, zelfs vanuit schuinstand, een functie die bovendien ook werkt bij uitzetwerk.
  • Andere functionaliteiten zijn bv. de PoleHeight-functie, waarbij de hoogte van de valstok automatisch wordt aangepast in de software.
  • Last but not least is er de TargetID-functie, die toelaat om het prisma automatisch te zoeken, te identificeren en te locken.

 

"Al deze functies maken dat je met de AP20 de snelheid en efficiëntie op de werf aanzienlijk kan verhogen”, getuigt Jochen Delvaeye, die de innovatieve meetstok zelf al kon testen en gebruiken tijdens diverse demo’s.

 

Nog snellere ondersteuning door Lasertopo

 

Naast de iCON-serie zelf, vormt de snelheid waarmee ondersteuning kan worden geboden een ander mooi voorbeeld van de disruptie in de bouw door digitalisering.

 

“Niet alleen laat het gebruik van de tablets toe om via Teamviewer een scherm op de werf vanop afstand over te nemen in geval van problemen, de software is danig intuïtief dat zelfs dat al vaak overbodig blijkt. De support engineers van Lasertopo zijn in die mate ervaren en kennen de software op hun duimpje, waardoor ze gebruikers razendsnel via telefoon langsheen een bepaalde hindernis kunnen loodsen.”

 

Interesse in de AP20 of een ander product? Lasertopo helpt je graag verder!