Zoekresultaten

HMP:
Excellence for experts

Het Duitse HMP GmbH is een familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en doorontwikkeling van testtechnologie, zoals dynamische plaatproeftoestellen, en dit voor de wegenbouw, civiele bouwtechniek en spoorwegen. 

 

Dankzij intensief onderzoekswerk in nauwe samenwerking met gerenommeerde Europese universiteiten en het Fraunhofer Instituut, wist HMP zich op de internationale markt te positioneren als gewaardeerd producent van hoogkwalitatieve meettoestellen, met export naar maar liefst 124 landen over de hele wereld.​​​​​​

Lasertopo:
al 4 decennia dé partij voor beter meten

Wie op zoek is naar hoogtechnologische meet- en testapparatuur in België kan niet om Lasertopo heen. Al jaren staat het bedrijf bekend als geautoriseerd én gewaardeerd verdeler en servicepartner van onder meer HMP! Voor ieder meetvraagstuk kan je bij onze servicetechniekers en landmeters terecht, waarna zij je het perfecte meettoestel zullen adviseren, als aankoop of via verhuur. 

 

Via demo's en opleidingen en onze eigen afhaal- en brengdienst kan je met Lasertopo op beide oren slapen en doen waar jij goed in bent: blijven bouwen aan de toekomst!

Loods je plaatproeven het digitale tijdperk in met de LFGpro

Met het dynamisch plaatproeftoestel LFGpro loodsen HMP en Lasertopo jouw plaatproeven het digitale tijdperk in. Niet alleen worden alle meetresultaten gelogd, ook kunnen ze (al dan niet onmiddellijk) worden geëxporteerd wat de rapportage vergemakkelijkt. Bovendien worden ook de GPS-coördinaten van iedere proef geregistreerd, waardoor in een oogopslag duidelijk wordt welke proeven reeds hebben plaatsgevonden. 

 

Niet onbelangrijk: het dynamische plaatproeftoestel is bovendien sinds enige tijd ook opgenomen in het Standaardbestek 250 voor de uitvoering van openbare wegenwerken.

 

Ontdek het LFGpro dynamisch plaatproeftoestel

Maak je meetwaardes onmiddellijk toegankelijk!

Wil je je meetresultaten onmiddellijk kunnen doorsturen ter verwerking, zelfs wanneer je je zelf nog op de werf bevindt? De HMPtransfer app maakt het mogelijk! 

 

Het intuïtieve gebruik laat je collega's op kantoor toe om eerdere meetresultaten haast synchroon te verwerken, terwijl jij op de werf nieuwe metingen uitvoert. Op die manier kunnen beslissingen sneller worden gemaakt, waardoor je tijd en geld zal besparen!

De service voor HMP-toestellen gebeurt 100% in eigen beheer

Lasertopo heeft inzake service en onderhoud al wat jaren op de teller. We kiezen steevast voor A-merken én A-mensen, die deze merken zoals HMP tot in het kleinste detail kennen. Zonder aarzelen nemen we dan ook het onderhoud van je plaatproeftoestel op ons, of je het nu aankocht via ons of niet. Kwalitatief onderhoud is immers geen bijkomstigheid voor ons, maar een drijfveer. En dus helpen we je graag verder!

 

Kom meer te weten

Ook de kalibratie van je plaatproeftoestel nemen we graag op ons

Voor foutloze en reproduceerbare meetresultaten is niet enkel het plaatproeftoestel zelf en diens software essentieel, maar ook de frequente kalibratie van het toestel. Dat nemen wij je graag uit handen!

 

Vraag je kalibratie aan

Contacteer jouw HMP-specialist

Wens je advies in te winnen over de specs van een bepaald toestel, toegespitst op jouw activiteiten? Of verkies je ineens een offerte? Stuur ons een bericht of bel, we bezorgen je razendsnel het antwoord waar je naar op zoek bent!