Zoekresultaten

Nedo:
De maatstaf voor meetprecisie

In 2021 mocht Nedo haar 120-jarig jubileum vieren. Het is tekenend voor de langdurige betrouwbaarheid, niet alleen van het merk zelf, maar ineens ook van de meettoestellen in het portfolio, van cruciale, maar entry level uitrusting zoals driepoten, meetstokken of hoekmeters tot geavanceerde 3D-lasermeetsystemen.

 

Het aura van het meetmerk uit Dornstetten schijnt dermate fel dat zelfs een gerenommeerde instelling zoals het Europese onderzoekscentrum CERN beroep doet op de ultranauwkeurige meetoplossingen van Nedo. 

 

Dus, waarom ook jij niet?

Lasertopo:
al 4 decennia dé partij voor beter meten

Wie op zoek is naar hoogtechnologische meet- en testapparatuur in België kan niet om Lasertopo heen. Al jaren staat het bedrijf bekend als geautoriseerd én gewaardeerd verdeler en servicepartner van onder meer het Duitse kwaliteitsmerk Nedo! Voor ieder meetvraagstuk kan je bij onze servicetechniekers en landmeters terecht, waarna zij je het perfecte meettoestel zullen adviseren, als aankoop of via verhuur. 

 

Via demo's en opleidingen en onze eigen afhaal- en brengdienst kan je met Lasertopo op beide oren slapen en doen waar jij goed in bent: blijven bouwen aan de toekomst!

Verken de mogelijkheden van de Nedo Primus² HVA2N

Professionals op zoek naar een betrouwbare en robuuste afschotlaser, in staat om de ruwe omstandigheden op de werf te bolwerken: look no further! Deze Nedo Primus² HVA2N brengt je die langverwachte meetresultaten waar je altijd al naar op zoek was.

 

Ontdek deze innovatieve afschotlaser

Ontdek de perfecte groene straallaser voor stel- en uitzetwerk in interieurbouw

Bij ongunstige lichtomstandigheden kan een beperkte zichtbaarheid je werkzaamheden soms verhinderen. De groene laserstraal van dit toestel echter, garandeert je een optimaal zicht, zelfs bij helder daglicht, op donkere oppervlakken of op grotere afstanden.

 

  • Volautomatisch horizontaal en verticaal
  • Geschikt voor interieurbouw en buitengebruik
  • High-power laserdiode voor uitstekende zichtbaarheid

Maak kennis met de Nedo SIRIUS 1 HV

De service voor Nedo-toestellen gebeurt 100% in eigen beheer

Lasertopo heeft inzake service en onderhoud al wat jaren op de teller. We kiezen steevast voor A-merken én A-mensen, die deze merken zoals Nedo tot in het kleinste detail kennen. Zonder aarzelen nemen we dan ook het onderhoud van je Nedo-toestel op ons, of je het nu aankocht via ons of niet. Kwalitatief onderhoud is immers geen bijkomstigheid voor ons, maar een drijfveer. En dus helpen we je graag verder!

 

Kom meer te weten

Ook de kalibratie van je meettoestel nemen we graag op ons

Voor foutloze en reproduceerbare meetresultaten is niet enkel de toestel en de software essentieel, maar ook de frequente kalibratie van het toestel. Dat nemen wij je graag uit handen!

 

Vraag je kalibratie aan

Contacteer jouw Nedo-specialist

Wens je advies in te winnen over de specs van een bepaald toestel, toegespitst op jouw activiteiten? Of verkies je ineens een offerte? Stuur ons een bericht of bel, we bezorgen je razendsnel het antwoord waar je naar op zoek bent!