Zoekresultaten

Leica Geosystems:
al 2 eeuwen dé referentie in meettechniek

Met een niet aflatende passie illustreert Leica Geosystems haar vermogen om precieze en betrouwbare instrumenten, geavanceerde software en verregaande ondersteuning te bieden aan bedrijven en personen die de toekomst van de wereld willen vormgeven.

 

Alle innovaties - van de evolutie van theodolieten naar totaalstations en van de ontwikkeling van laserscanners tot handige apparatuur voor praktisch dagelijks gebruik - waren (en zijn) er op gericht de productiviteit te verhogen, workflows te verbeteren en waardevolle producten te leveren.

Lasertopo:
al 4 decennia dé partij voor beter meten

Wie op zoek is naar hoogtechnologische meet- en testapparatuur in België kan niet om Lasertopo heen. Al jaren staat het bedrijf bekend als geautoriseerd én gewaardeerd verdeler en servicepartner van onder meer Leica Geosystems! Voor ieder meetvraagstuk kan je bij onze servicetechniekers en landmeters terecht, waarna zij je het perfecte meettoestel zullen adviseren, als aankoop of via verhuur. 

 

Via demo's en opleidingen en onze eigen afhaal- en brengdienst kan je met Lasertopo op beide oren slapen en doen waar jij goed in bent: blijven bouwen aan de toekomst!

Leica iCON - Geavanceerde meettechnieken én software voor de bouw

Met de introductie van de iCON-familie van gps-toestellen en totaalstations in 2012 was Leica Geosystems de eerste die de specifieke noden in de bouw naar waarde wist te schatten.

 

Ontdek de iCON-Familie

De AP20 AutoPole - De meetstok van Leica Geosystems die de lat hoger legt

De AP20 AutoPole, in 2022 door Leica Geosystems geïntroduceerd, vormt de voorlopige exponent van de iCON-reeks. De innovatieve meetstok onderscheidt zich van uitdagers - als er al zijn - door drie impressionante features: 

  • Tiltcompensatie
  • PoleHeight
  • TargetID

Maak kennis met de AP20

De service voor Leica Geosystems-toestellen gebeurt 100% in eigen beheer

Lasertopo heeft inzake service en onderhoud al wat jaren op de teller. We kiezen steevast voor A-merken én A-mensen, die deze merken zoals Leica Geosystems tot in het kleinste detail kennen. Zonder aarzelen nemen we dan ook het onderhoud van je Leica-toestel op ons, of je het nu aankocht via ons of niet. Kwalitatief onderhoud is immers geen bijkomstigheid voor ons, maar een drijfveer. En dus helpen we je graag verder!

 

Kom meer te weten

Ook de kalibratie van je meettoestel nemen we graag op ons

Voor foutloze en reproduceerbare meetresultaten is niet enkel de toestel en de software essentieel, maar ook de frequente kalibratie van het toestel. Dat nemen wij je graag uit handen!

 

Vraag je kalibratie aan

Contacteer jouw Leica Geosystems-specialist

Wens je advies in te winnen over de specs van een bepaald toestel, toegespitst op jouw activiteiten? Of verkies je ineens een offerte? Stuur ons een bericht of bel, we bezorgen je razendsnel het antwoord waar je naar op zoek bent!