Zoekresultaten

Industriebouwer? Oogst de voordelen van digitaal meten, op en naast de werf!

07.03.22

Deel op

Industriebouwer? Oogst de voordelen van digitaal meten, op en naast de werf!

Dat industriebouw in sneltempo overstag gaat voor digitale uitzetmethodes en gerobotiseerde totaalstations in de zoektocht naar tijdwinst, dat las je in een eerdere blog. Mathieu Gijbels, Vanhout.pro, Eiffage Group,... Tal van toonaangevende industriebouwers hebben de voordelen van digitaal meten via een partnership met Lasertopo al kunnen ervaren. Naast de hoogtechnologische producten zelf, zijn het vooral de diverse aspecten van de verleende dienstverlening die een grote troef vormen.

 

 

1. Demo’s en opleidingen

Heb je bijvoorbeeld interesse in een bepaald product, maar wil je eerst nog wat informatie inwinnen? Of wil je wegwijs krijgen in nieuwe functionaliteiten van een toestel in jouw bezit? Geen probleem, we’ll take care of it! En niet zomaar in een demoruimte, maar bij jou op de werf. Omdat we geloven dat vraagstukken uit de praktijk ook in de praktijk moeten worden opgelost!

 

Zin in een demo?

 

2. Advies voor en door specialisten

Lasertopo verkoopt geen producten, maar verstrekt oplossingen. Onze mensen zijn geen handelaars, maar specialisten, waaronder bijvoorbeeld drie eigen landmeters. We zijn ook volledig op de hoogte van alles wat BIM omvat. Veel grote aannemers in België hanteren dit principe al, maar Lasertopo kan ervoor zorgen dat ook kleinere installatiebedrijven mee zijn in het verhaal.

 

3. Mogelijkheid tot huren

Een derde voordeel is de mogelijkheid tot huren. Zit je met een bepaald project waar je tijdelijk een bepaald toestel voor nodig hebt, dan hoef je het apparaat in kwestie niet meteen aan te kopen, maar kan je dit ook huren bij Lasertopo. In dit huuraanbod vind je géén afdankertjes, maar steevast de jongste innovaties in meettechniek. En mocht blijken dat het huurtoestel je danig bevalt, dan is de aankoop ervan nog steeds mogelijk!

 

Liever eerst huren?

 

4. Kalibratie & onderhoud

Om de meetwaardes op lange termijn te kunnen garanderen, is kalibratie en onderhoud onontbeerlijk. Hiervoor hoef je niet te beroepen op derden, maar kan je simpelweg Lasertopo voor inschakelen. Voor totaalstations en GPS fungeren we met ons servicecenter zelfs als enige servicepartner voor Leica Geosystems, maar met 35 jaar ervaring zetten we ook andere merken of toestellen probleemloos terug op punt.

 

Nood aan een kalibratie?

 

5. Eigen haal- en brengdienst

Met een eigen haal- en brengdienst zorgt Lasertopo ervoor dat jouw werkzaamheden geen vertraging hoeven op te lopen. Nood aan een vervangtoestel, of een nieuw exemplaar, dan komen wij het oude toestel ophalen op de werf, en zorgen we dat er een nieuw of een onderhouden toestel paraat staat wanneer de werkzaamheden worden hervat. De timing stemmen we af op jouw activiteiten!